اخبار
اسانلو زنده است اما زندانی است؛ کارزار ادامه دارد
12/07/2007
بعد از دو روز انکار از محل نگهداری منصور اسانلو، مقامات ایران امروز بعداز ظهر (پنجشنبه 21 تیرماه) اذعان کردند که منصور اسانلو در زندان اوین در تهران زندانی است.
اسانلو دو روز پیش، از داخل اتوبوس توسط مهاجمان ناشناسی دزدیده شد. از آن پس خانواده، همکاران، وکلا و دوستان ایشان در مقابل این پرسش از مقامات که چه کسانی او را در اختیار دارند با دیواری از تکذیب مواجه شدند.
اعتقاد بر این است که دستور بازداشت اسانلو توسط قاضی دادگاه انقلاب؛ سعید مرتضوی صادر شده است که تا دیروز هر نوع اطلاع از محل نگهداری اسانلو را تکذیب می کرد.
دیوید کاکرافت؛ دبیر کل آی تی اف گفت: "حداقل ما الان می دانیم که منصور در کجا نگه داشته شده است. ما برای آزادی ایشان با تجدید قوا مبارزه می کنیم، و تا زمانی که دولت افسار گسیختگان مسئول در این حمله بی شرمانه اخیر را کنترل کند به مبارزه خود ادامه میدهیم".
بازگشت به اخبار جاری روز
|